Svan stoppade trafiken på Tjörnbro

Svan stoppade trafiken på Tjörnbro

Агрессивный лебедь перекрыл движение на мосту на полтора часа.  Пришлось вызывать полицию, так как договориться с лебедем было очень сложно,  а точнее, просто невозможно. Но не из-за какого-то каприза гордой птицы.  Просто этот “нарушитель” ДТП был ранен, не мог летать, отсюда и агрессия. Пришлось принять кардинальные меры, чтобы прервать мучения птицы и заодно “разрулить” ситуацию на мосту.

En svan på villovägar stoppade trafiken i båda riktningarna på Källösundsbron mellan Stenungsund och Tjörn under natten. Insatser för att få svanen att flytta på sig gjordes av både polis och allmänhet, utan större framgång, skriver Sveriges Radio P4 Väst. Larmet om svanen kom vid klockan 03 och polisen kunde på plats konstatera att svanen var skadad och inte kunde flyga. Under försöken att flytta på svanen hade polisen kontakt med en veterinär. Svanen blev aggressiv när människorna försökte lägga en filt över den och till sist togs beslut om avlivning. Vägen öppnade för trafik efter en och en halv timme.

Поделиться статьёй