ИЗБИЛИ ПОЛИЦЕЙСКОГО И БЫЛИ ОТПУЩЕНЫ НА СВОБОДУ

ИЗБИЛИ ПОЛИЦЕЙСКОГО И БЫЛИ ОТПУЩЕНЫ НА СВОБОДУ

На этой неделе, в Resecentrum i Skövde , B среду вечером преступники избили одного полицейского, они наносили ему удары по голове ногами, и по всему телу, выбили несчастному зубы. Хулиганы были задержаны на месте, а пострадавший доставлен в больницу в тяжелом состоянии. А в пятницу все , кто избивал полицейского, были… освобождены и отпущены на свободу. Вот это свобода!..

Bröder bakom brutal misshandel av polis frisläppta

I onsdags kväll blev en polispatrull påhoppad och en av poliserna slagen i ansiktet, huvudet och överkroppen. De misstänkta gärningsmännen är nu försatta på fri fot.

Det var runt 21-tiden i onsdags kväll som larmet kom från Resecentrum i Skövde. Ett ungdomsgäng på en buss betedde sig så pass stökigt att chauffören bedömde att han inte kunde köra vidare.

I veckan anhölls två bröder misstänkta för attacken. Igår fredag hölls häktningsförhandling för en av bröderna som stod misstänkt för grovt våld mot tjänsteman och grov misshandel.

Kammaråklagare Jenny Karlsson yrkade på att 30-åringen, som förnekar brott, skulle häktas på sannolika skäl misstänkt för båda brotten. I annat fall finns det risk för att han försvårar sakens utredning, menade Karlsson.

Förhandlingen i Skaraborgs tingsrätt tog 45 minuter.

– Tingsrätten finner att den misstänkte är på sannolika skäl misstänkt för i vart fall grov misshandel, men på grund av att det finns en övervakningsfilm så föreligger det inte en så allvarlig risk för att han ska kunna försvåra sakens utredning och därmed saknas motiv för häktning.

30-åringens bror är sedan tidigare även han frisläppt. Båda är dock fortfarande misstänkta för brott.

Поделиться статьёй