СОСИСКИ С ПЛАСТИКОМ! УСПЕЛИ ПОПРОБОВАТЬ?

СОСИСКИ С ПЛАСТИКОМ! УСПЕЛИ ПОПРОБОВАТЬ?

Швеция. Сосиски и колбаса для гриля , в магазинах Skaraborg och Älvsborg, упаковка по 8, и 16 штук, марки Erikson Chark изготовленая 23.07-2018 отзывается обратно, если вы уже купили этот продукт, вам обязаны вернуть деньги по возврату товара. В сосисках обнаружен пластик.

Korv återkallas – kan innehålla plast… Eriksons Chark i västgötska Nossebro återkallar korv efter att plastbitar hittats i produkten. Återkallelsen gäller produkten “Grillkorv” i åtta- och 16-pack med packdatum 23.07.2018. Korven har sålts i butiker i Skaraborg och Älvsborg, enligt Eriksons Chark. Kunder som köpt korv från det aktuella partiet uppmanas att återlämna den till butiken där den köptes och få pengarna tillbaka. https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/G1AMp4/korv-ater.. 

Поделиться статьёй