НОРВЕЖСКАЯ ТРЕСКА С КИТАЙСКИМИ ДОБАВКАМИ

НОРВЕЖСКАЯ ТРЕСКА С КИТАЙСКИМИ ДОБАВКАМИ

Внимание, это полезно знать всем! Треску из Норвегии отправляют в Китай для переработки, треска возвращается в Норвегию напичканная водой и обработанная химией. Далее рыбу импортируют в другие страны.

Norsk torsk skickas till Kina – kommer tillbaka fylld med vatten och kemikalier!

Norsk torsk importeras till Kina, där tillsätts vatten för att öka vikten på fisken och inte nog med det. Man tillför även kemikalier som får dålig fisk att se vit och atpitlig ut!

Detta svslöjade förra veckan i en fransk dokumentär som gett starka reaktioner. Filmteamet har besökt fabriker i Kina och sett hur filéer injicerats med vatten för att öka vikten och därmed kilopriset. 
Filmarna har också besökt internationella sjömatsmässan Seafood Expo i Bryssel och utgett sig för att vara uppköpareav just billig torsk och där blivit erbjuden manipulerad torsk som också blivit preparerad med  ämnet E-451 eller pentanatriumtrifosfat. En tillsats också för att öka vikten men har även effekten att den bleker fisk som blivit grå och dålig…

Поделиться статьёй